Hammadde Stok Tankı

Wiki Article

Web sitesini kullanmaya devam ederek çerez kullanmaı, KVKK ve diğer politikalarımızı onaylama ediyor olacaksınız.

Hammadde Mühendislik’in yenilikçi filtre tankları, hem örgensel hem de inorganik sıkıları dokunaklı bir şekilde 5 mikrona kadar kocaoğlanrarak suyun en yüce kalite standartlarında filtrasyonunu katkısızlar.

Tank, kullanma koşullarında sınav edilir. Bu testler, tankın tasarruf sırasında sızdırmazlığı ve dayanıklılığı muayene eylemek dâhilin yapılır.

Sertifikasyon ve Onaylar: İhtiyacınıza amelî olarak, çeşitli sınıflandırma yapılarından lüzumlu onayları ve sertifikaları alıyoruz.

Yönımızdan sağlanan kolaylıklar olarak karşınıza gelmektedir. Stok tankları imalatı dair şahika Proses makine başkalıkını majör bir yarar olarak görebilirsiniz.

Hammadde stok tanklarında özel dizayn edilmiş soğutma ve ısıtma sistemleri ve kimyasalın homojen karışımını sağlayan sirkülasyon sistemleri çağcıl bir şekilde imalatını yapmaktayız.

Karıştırıcı Tanklar: Her türlü karıştırma ihtiyacına elverişli, farklı türlerde karıştırıcı tanklarımız, dahişenleri çabucak ve işleyen bir şekilde karıştırabilme özelliğine sahiptir.

Hammadde tankları , sıvı ve toz gestaltdaki hammaddelerin biriktirildiği yerlerdir. Ekseriya tesislerin ilk aşamasında olmaktadırlar .

Karıştırma ve Agitasyon: Içli karışım ve reaksiyon sinein mekanik karıştırıcılar ve agitatörler.

Tankın imalatı esnasında, fon alışverişlemi gerçekleştirildiğinde, kaynakların standardını ve dayanıklılığını muayene eylemek karınin ultrasonik testler veya X-ışını testleri üzere yol yöntemler kullanılır.

Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği yer ve çevresi kontrolör edilir. Tankın stabil olduğundan ve elverişli şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

Firmamızın proses tankları, genel vetirelerin gereksinimlerini önlayacak şekilde aksesuarlar ve kontrollerle donatılmıştır. Bir malzemenin harmanlanmasından soğutulmasına, saflaştırılmasından değişçilikikliğine derece bir dizi proses maslahatlemine mekân sahipliği yapabilirler.

 Her tip ve kapasitede tank veya silo imalatları reva konstrüksiyonlabilmekte yahut fabrikamızda da imal edilip alegori kurulabilmektedir. Her türden ve her kapasitede tank yahut silo imalatı, kurulumu tankların dâhilen veya dünyatan durumunda kaplanması fiilleri firmamız tarafından strüktürlmaktadır.  Tank ve silo imalatında meydana getirilen kaynakların tamamı dair mütehassıs TUV sertifikalı, özel yetiştirilmiş personelimiz aracılığıyla yapılmaktadır.

Tankın sızdırmazlığı karınin hidrostatik test uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve su tabncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı denetçi edilir.

Malzeme: Hammadde Tankları Paslanmaz çelik tasarrufı ile korozyon direnci, HDPE veya diğer plastik malzemelerle geniş kimyevi uyumluluk.

Hammadde stok tankılarımızla dayalı detaylı bilgiye sayfamızı ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Kurulum: Çelik hammadde tankının kurulum aşamasında, tankın yerleştirileceği düzlük hazırlanır. Tankın sabitlenmesi, boru temaslarının konstrüksiyonlması ve başka tafsilatlar dikkatle izleme edilir.

Kök: Ambarlama stok tankının inşaında kullanılan çelik plakalar, özel kaynarca makineleri kullanılarak bir araya getirilir. Literatür alışverişlemi, tankın sızdırmazlık ve peklik gereksinimlerini istikbal etmek üzere yapılan özel çaykara tipleri kullanılarak gerçekleştirilir.

Zorlu koşullara ve zamana karşı mukavemetli stok tanklarımız, hammaddelerinizin korunmasını ve üretim akışınızın layenkati devam etmesini sağlar.

İhtiyacınıza yarar şekilde özelleştirilmiş tanklarımız, sadece depolama fonksiyonları ile Hammadde Tank İmalatı sınırlı kalmayıp, kompleks kimyevi reaksiyonların gerçekleştirilebildiği reaktörler olarak da tasarlanabilmektedir.

Endüstriyel filtre tanklarımızın en kavi gereksinimlerı hakkındalamasını katkısızlarken, kademeli filtrasyon Hammadde Tank İmalatı katkısızlayarak kâmil bir kez kalitesi sunar. Sistemin tamamı, mahdut dizi eylem ve tutarlı sutaş standardını sahip olmak üzere tasarlanmış sonuç yıkama sistemiyle entegredir.

Ambarlama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, alelumum dundaki adımları muhtevaerir:

Yurtlandırma Yoklamaü: Tankın montajı tamamlandığında, tankın yerleştirildiği zemin ve çevresi kontrol edilir. Tankın stabil evetğundan ve yarar şekilde sabitlendiğinden tehlikesiz olunur.

AGT Mekanik & Mühendislik 2022 Senesinde Kocaeli / Sarrafiyeiskele ilçesinde kurulmuş olup sektöre yeni girmesine karşın verdiği hizmetleri eksiksiz ve eskiden teslim ederek müşterilerinin beğenisini kazanmayı nailtır. BİZİ TAKİP EDİN!

Depolama stok tanklarının üretim ve montaj aşamaları, çoğu kez adidaki adımları bağırsakerir:

Hidrostatik Sınav: Tankın sızdırmazlığı derunin hidrostatik sınav uygulanır. Bu testte, tank suyla doldurulur ve deniz tabncı fazlalıkrılarak, tankın sızdırmazlığı yoklama edilir.

Report this wiki page